Faceți căutări pe acest blog

marți, 11 mai 2010

Tort de bezea cu frisca si capsuni



Ingrediente pt. 12 felii
  • 5 albusuri
  • 500g capsuni
  • 400g zahar
  • 200g frisca
  • 150ml samantana dulce
  • 2 lingurite amidon
  • sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • topping de ciocolata
Preparare
  1. Se incalzeste cuptorul la100 grade Celsius. Se bate albusul cu un praf de sare si zahar 370g, se inglobeaza amidonul si zaharul vanilat. Se repartizeaza compozitia pe o foaie de hartie de copt pe care a fost desenat un cerc cu diametrul de 24cm; se coace la cuptor 3-4h; se scoate.
  2. Se bate frisca impreuna cu o lingura de zahar si se inglobeaza smantana dulce. Blatul de bezea se acopera cu un strat de frisca; se aseaza capsuni si se decoreaza cu topping de ciocolata.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu