- 4 piepti de pui dezosati si fara piele
- 4 linguri crema de branza cu usturoi
- 85g pesmet
- 6 catei de usturoi, dintre care 2 curatati
- 1 legatura mica de patrunjel
- 4 lingurite ulei de masline
- Se incalzeste cuptorul la 200C (gaz 6). Se mixeaza laolalta intr-un robot de bucatarie cei 2 catei de usturoi, patrunjelul si o lingurita ulei de masline. Se adauga pesmetul, sare si piper, apoi se mixeaza iarasi totul. Se rastoarna pe o farfurie.
- Se face o crestatura, aproximativ de 3 cm lungime, pe partea rotunjita a pieptului de pui. Se umple fiecare piept cu 1/4 din crema de branza si se apasa marginileca sa se sigileze. Se unge fiecare piept de pui, apoi se inveleste in amestecul de pui si condimente.
- Se aseaza puiul intr-o tava intinsa. Se presara cu restul de usturoi necuratat de coaja si se stropeste cu restul de ulei. Se da la cuptor 25-30 min. pana cand puiul este facut, iar coaja este aurie si crocanta. Se stoarce usturoiul din coaja si se serveste cu pui.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu