Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 8 mai 2010

Frittata greceasca



Ingrediente pt. 2 portii
  • 4 oua
  • 100g branza feta
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • 2 ciuperci
  • o mana de masline negre fara samburi
  • o mana de patrunjel tocat

Preparare
  1. Se amesteca oualele cu patrunjelul tocat, sare si piper.
  2. Se incalzeste intr-o tigaie de teflon o lingura de ulei si se caleste ceapa pana incepe sa se rumeneasca. Se adauga apoi ciupercile, rosiile taiate grosier si maslinele si se prajesc 1-2 min pana se inmoaie rosiile.
  3. Se da focul mic si se adauga oualele. Cand sunt aproape gata se adauga branza faramitata si se pune la cuptor pana devine aurie si pufoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu