Tina's kitchen
Faceți căutări pe acest blog
Persoane interesate
Arhivă blog
▼
2010
(22)
►
iunie
(5)
▼
mai
(17)
Piept de pui cu prosciutto crudo si gorgonzola
Tagliatelle cu sos bolognez
Clatite cu somon si salvie
Chiftele marocane
Baba Ghanoush (salata de vinete libaneza)
Humus
Nachos cu sos guacamole si salsa
Risotto cu mazare
Pui Kiev
Tort de bezea cu frisca si capsuni
Pomodori alla siciliana
Pasta de ton cu capere
Musaca de miel
Pui cu fenicul si rosii
Frittata greceasca
Tocanita rapida de pui si naut
Piept de pui in manta de bacon
Despre mine
tina
Vizualizați profilul meu complet
luni, 10 mai 2010
Pasta de ton cu capere
Ingrediente
350g ton in ulei (din conserva)
150g unt
4 linguri capere
o lingurita rasa de boia dulce
piper
Preparare
Se pune tonul intr-un castron, se adauga untul moale si se condimenteaza cu piper si boia dupa gust.
Se adauga caperele si se mixeaza pana devine pasta.
Se serveste pe paine prajita sau biscuiti sarati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu