Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 mai 2010

Tocanita rapida de pui si naut



Ingrediente pt. 4 portii

  • 1 piept de pui
  • 400g naut (fiert anterior sau din conserva)
  • 350g pulpa de rosii
  • 150 ml supa de pui
  • 1 ceapa, taita felii
  • 1 catel de usturoi, tocat marunt
  • coaja rasa de la o potocala mica
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri patrunjel tocat



Preparare
  1. Se taie puiul cubulete, se incinge uleiul intr-o cratita si se prajesc bucatile de pui pana devin usor aurii. Se scot din tigaie si se lasa deoparte.
  2. Se prajeste ceapa in cratita in care s-a facut si puiul pana cand se inmoaie. Se adauga nautul, pulpa de rosii si supa de pui si se lasa sa fiarba. Se adauga puiul si se mai lasa la foc mic 5 min.
  3. Se presara usturoiul, coaja de potocale si patrunjelul peste tocana, se serveste in boluri alaturi de paine cu coaja crocanta.
Sfaturi
- Daca nu sunteti siguri ca toppingul de coaja de portocala va avea succes, serviti-l separat intr-un bol
-Daca folositi naut care nu este din conserva puneti-l la inmuiat cu o seara inainte

Un comentariu: