Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 mai 2010

Piept de pui in manta de bacon


Ingrediente pt. 4 portii
  • 4 fileuri de pui
  • 8 felii bacon
  • 8 frunze de salvie
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 fir de praz
  • 1 lingurita mustar
  • 3 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • 16 rosii cherry
Preparare
  1. Se rad morcovii si ceapa. Se toaca usturoiul. Prazul se taie rondele. Ingredientele pregatite se amesteca intr-un castron cu zahar, mustar, o ligura suc de lamaie si ulei de masline, se sareaza si se pipereaza.
  2. Se incinge cuptorul. Se stropesc fellile de carne cu 2 linguri suc de lamaie si se pipereaza. Pe fiecare felie se aseaza cate 2 frunze de salvie si se infasoara in 2 felii de bacon.
  3. Legumele marinate se aseaza intr-o forma termorezistenta; deasupara se aseaza carnea si se coace cca 20min. Apoi langa pui se aseaza rosiile cherry. Se pipereaza si se mai coace la cuptor cca 5 min.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu