- 16 clatite
- 16 frunze de salvie
- 16 felii somon fume
- 300g smantana
- o lingura zeama de lamaie
- 100g branza Emmentaler
- unt
- sare
- piper
- optional 50g seminte de pin coapte
Preparare
- Se spala frunzele de salvie si se lasa sa se scurga pe o sita. Branza se da pe razatoare si se amesteca cu smantana. Crema de branza se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper si se adauga putina zeama de lamaie. Se intinde apoi crema deasupra fiecarei clatite si se aseaza cate o felie de somon si o funza de salvie. Optional se presara seminte de pin.
- Clatitele umplute se ruleaza si se pun la copt intr-o tava unsa cu unt. Pe deasupralor se presara cascaval sau branza rasa. Se coc aproximativ 1/2 ora, pana cand marginile clatitelor devin aramii. Se servesc calde cu zeama de lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu