Faceți căutări pe acest blog

marți, 1 iunie 2010

Tocanita cu rinichi

Ingrediente
  • 500g rinichi
  • 4 cepe taiate julien
  • 1 morcov tocat marunt
  • 1 ardei taiat cubulete
  • 500g ciuperci
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar supa 
  • 1 lingura bulion
  • 50ml smantana dulce pentru gatit 

    Preparare
    •  Se taie rinichi pe jumatate, se curata partea alba, se spala cu apa si otet. Rinichi spalati se taie in felii de 2-3mm grosime. Intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei de masline si se prajesc rinichi pana se evapora tot sucul lasat de acestia.

    • Se adauga ceapa, ardeiul,morcavul si ciupercile. Se calesc 2 minute dupa care se adauga un pahar de supa si un pahar de vin.

    • Cand scade linchidul se adauga o lingura de bulion si smantana dulce. Se potriveste dupa gust cu sare si piper.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu